Farmacia LibroPharma a fost infiintata in anul 2001 incepand cu 3 farmacisti si 3 asistenti de farmacie, care au stiut sa impleteasca profesionalismul cu rabdarea si consilierea pacientilor de care acestia aveau nevoie. Oamenii au apreciat si astfel in scurt timp farmacia a necesitat 5 farmacisti la un program de functionare non-stop.

Astazi ne putem lauda cu pacienti fideli, seriosi, care s-au familiarizat cu tot ce inseamna LibroPharma, multi oameni venind si din alte zone ale judetului Arad, iar in anul 2011 am considerat necesar deschiderea unei noi farmacii in cadrul societatii, in comuna Savarsin, asigurand servicii farmaceutice de calitate cu 2 farmacisti si 2 asistenti de farmacie.

In anul 2013 societatea noastra si-a extins domeniul farmaceutic in cartierul Aradul Nou, cu ajutorul unui numar total de 10 farmacisti si 5 asistenti de farmacie, care incearca zilnic cu interes si empatie fata de sanatatea pacientilor sa ofere o gama variata de suplimente nutritive, dermo-cosmetice, produse dietetice, articole tehnico-sanitare si multe alte produse farmaceutice.